Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم استان بوشهر درمجلس خبرگان رهبری گفت: فعالان عرصه کتاب و کتاب‌خوانی افسران سنگر پاسداری از ارزش‌ها ضد تهاجم دشمنان هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در آیین پایانی هفتمین جشنواره کتاب‌خوانی رضوی اظهار داشت: کتاب و کتاب‌خوانی موضوع مهم و مقدسی است که تاکنون کمتر درباره آن اقدام عملی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آمارها نشان می دهد کتابخوانی در کشور در حد بسیار پایینی است افزود: برگزاری جشنواره‌های کتاب‌خوانی گامی درجهت تقویت بنیه فرهنگی کشور است که باید با دقت برای آن برنامه‌ریزی کرد.

نماینده مردم استان بوشهر درمجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه جامعه‌ای که با کتاب مرتبط است جامعه ای بالنده خواهد بود، ادامه داد: برگزاری مسابقات کتاب‌خوانی، خلاصه کردن کتابهای خوب، عرضه کتابهای جیبی، قرار دادن کتاب در وسائل نقلیه عمومی مانند هواپیما، قطارو اتوبوس‌ها، پایانه‌های مسافربری، کلینیک‌های درمانی و مطب پزشکان زمینه ساز ترویج کتاب‌خوانی در جامعه است.

آیت‌الله حسینی بوشهری تاکید کرد: با توجه به اینکه استان بوشهر دارای کتابخانه مرکزی نیست می‌طلبد استاندار محترم برای ساخت این کتابخانه حمایت های لازم را انجام دهد.

وی با بیان اینکه کتاب‌های کتابخانه‌ها باید علمی، اخلاقی و زمینه ساز روند فکری باشند، تصریح کرد: اداره کل کتابخانه‌ها نیز در زمینه تجهیز کتابخانه‌ها به کتاب های مناسب دقت لازم را داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان بوشهر نیز در این آیین گفت: نهاد کتابخانه های عمومی کشور با مشارکت بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) و معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف معرفی سبک زندگی امام رئوف حضرت ثامن‌الحجج(ع) اقدام به برگزاری هفتمین مرحله مسابقه کتاب‌خوانی در سراسر کشور کرده است.

سیدعلی هاشمی از افزایش دو برابری شرکت در این جشنواره خبر داد و افزود: پارسال چهار هزار نفر در استان بوشهر در جشنواره کتاب‌خوانی رضوی شرکت کردند که امسال با افزایش دو برابری به 8 هزار نفر رسید.

وی با بیان اینکه از این تعداد 25 نفر برگزیده استانی و یک نفر برگزیده کشوری شدند تصریح کرد: این افراد در بخش‌های انفرادی، کودک و خانوادگی انتخاب شدند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۳۴۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید

«کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی» و «رودبارِ اَلَموت»، به تازگی منتشر شده‌اند.

 به گزارش ایسنا، کتاب‌های یادشده که به تازگی در انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) منتشر شده‌اند در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد.


انتشار شرح و معرفی «کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی» در دو جلد، به‌کوشش فرشته مجیدی و زیر نظر سیدعلی آل‌داود در ١٢١٣ صفحه، با شمارگان ٧٠٠ نسخه و به‌بهای یک‌میلیون و ٢۴٠هزار تومان، نشر یافته است.


«سیدعلی آل‌داود»، عضو شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی و ناظر این اثر، در بخشی از مقدمه خود بر این کتاب آورده است: «از زمان تأسیس و شروع به کار مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی در ١٣۶٢ تاکنون که نزدیک به چهل سال است مجموعه‌ها و کتابخانه‌های نفیس متعدد به این مرکز اهدا شده و با جرات می‌توان ادعا کرد حداقل در کشور ما تاکنون چنین حجمی از اهدا و با این تعداد زیاد اهداکننده بی‌سابقه است. در مدت زمان نزدیک به چهل سال ١٧٣ مجموعه به کتابخانه دائرة‌المعارف اهدا شده و اهداکنندگان عموماً از افراد صاحب‌نام و دانشمندان و نام‌آوران عرصه‌های مختلف بوده‌اند و بیشتر آنان در زمان حیات خود مبادرت به اهدا و انتقال کتاب‌های خود به کتابخانۀ مرکز کرده‌اند. افتخاری بزرگ برای دائرة‌المعارف و مسئولان و مدیران آنجاست که توانسته‌اند در مدت چند دهۀ کوتاه اعتماد عمومی اکثر دانشمندان نامور مملکت را جلب نمایند.»


همچنین مجموعۀ ‌مقالاتی دربارۀ «رودبارِ اَلَموت» تألیف عنایت‌الله مجیدی و به‌کوشش زهرا سیفی در ۴۶۴ صفحه، با شمارگان ٣٠٠ نسخه و به‌بهای ۴٨۵ هزار تومان منتشر شده است.


«عنایت‌الله مجیدی»، رئیس کتابخانه مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی، در بخشی از پیشگفتار خود بر این اثر آورده است: «چندی پیش از این، مجموعه‌ای از مقاله‌های این بنده با نام الموت‌‎نامه انتشار یافت و مورد استقبال علاقمندان واقع شد. گویی آن نوشته‌های ناچیز برای پژوهشگرانی که در موضوعات مربوط به منطقۀ رودبار الموت و سرزمین تاریخی قزوین، به تحقیق مشغولند به کار آمده و مفید بوده است. گذشته از اینها، حقیقت این است که برای شخص خودم، که به تاریخ و فرهنگ آن منطقه عشق می‌ورزم، نوشتن، تصحیح و توضیح بر هر یک از این یادداشتها به نوبه خود لذت بخش بوده است، زیرا آنها را برای تألیف یک اثر مستقل و جامع در تاریخ و فرهنگ آن منطقه تا حدی ضرور می‌دیدم.»
 

 غرفه مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در مصلای امام خمینی، شبستان، راهروی ٢٢، غرفه ۵٣٠ واقع است.
 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • یمن در راه‌اندازی کتابخانه‌های اسلامی پیشتاز است
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: دولت در زمینه کتاب‌خوانی خدمات خوبی به روستاها ارائه کرده است
  • این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید
  • کتابخانه‌ای به وسعت ایران
  • صنایع نفت و گاز را پای کار حوزه فرهنگ می‌آوریم
  • برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه تشریح شد
  • تأمین اعتبارات کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • دو کتاب تازه انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی